Nuffnang

Nuffnang

Tuesday, February 12, 2013

how we celebrate our 1st ever wedding anniversary

12.02.13 marked our very 1st wedding anniversary! yeahh we survived the 1st year babeh!!! ha ha


ikut plan asal nk p bercuti ke mana2 or paling2 pun blk segamat n jalan2 di sana dgn family mentua. tp semua tu terpadam bila now kery tgh bz utk submit thesis end of this month. sedih btul huhu.. so semua plan utk sambung anniversary ditangguh sampai ke march 2013 sobsob. patu ingt nk p dinner special malam tadi, sekali tu keje tak siap lagi la hahah.so dok rumah je la.

masak special pun takde sebab dok bz ngadap thesis huhu. so what we did?after brunch kery ngadap laptop sambil perah otak, while mir main game die tu saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampai la ke petang. then kitaorg lepak kat sofa sembang2 sambil bergelak ketawa hihihhi. then after 8 kery ngadap blk thesis kery T_______________T. itu je haha

pagi ni baru relax sket bila dapat emel dari co-sv yg meeting petang ni ditangguhkan.fuhh lega kejap...ingat lagi post ini?kan ade dua benda yg kery plg takut nk hadapi kan?haha.so salah satu dh berjaya pass with flying colors. sign pun dh dpt hahahaa now tinggal nk hantar thesis n viva sahaja..waaaa takut gile bila ingat viva..hopefully semua berjalan dgn lancar..

4 comments:

sarahhernyzar said...

your anniversary same date dgn my bintang punye bday. hehe.

HAPPY ANNIVERSARY KERRY AND MIRZA :)

cha said...

happy anniversay u. nanti sambut best best tau :). semoga jodoh berkekalan amin

Khairiyah aka Kerry said...

thanks sarah n sha2 :-)

orked violet @ SYA said...

hepi anniversary!

wishing u hepi always =)

The clock is ticking